DaveEnergy

Megújuló energiaforrások: napelem | napelem rendszer
iroda: 9700 Szombathely, Lovas utca 23. földszint 1.
mobil: +36 30 205 2988 | email: info@daveenergy.hu

Napelem rendszer cégeknek

Optimalizálja cége költségeit napelem rendszer segítségével

A villamosenergia ára sajnos az utóbbi időben olyan mértékben nőtt meg, amely egyes vállalkozásokat, cégeket veszélybe sodorta, hiszen az emelkedés összege szinte el is vitte az összes profitot. Ahhoz azonban, hogy egy cég hosszú távon fennmaradjon, szükség van profitra, enélkül nem tud megfelelően működni. 

 

A napelem rendszerekkel foglalkozó vállalkozásunk segít kiválasztani a megfelelő konstrukciót, emellett egészen a kivitelezésig levesszük a terhet az ügyfelek válláról. A megújuló energiaforrással a cégek is jelentős rezsiköltséget takaríthatnak meg, ráadásul hozzájárulhatnak a környezet védelméhez is. Ennek köszönhetően ugyanis a megújuló energiaforrásokkal működő berendezések, gépek, eszközök használatakor már nem lesz szükség az áramszolgáltató által biztosított energiára. 

 

Szeretnénk segíteni a cége számára a költségek minimalizálásában. Mindezt egy olyan megoldással tennénk, amellyel növelhető a vásárlói elégedettség és a bizalom. A napelemes rendszer nemcsak azért jó, mert ezáltal a cég kevesebb kiadásra számíthat, hanem azért is, mert ezt látván az ügyfelek is nagyobb bizalommal fordulnak majd a vállalathoz. 

Céges napelem rendszerrel szinte minden megoldható

Felmerülhet a kérdés, hogy megéri-e a céges napelemes rendszer. A vállalatok jelenleg lépéskényszerben vannak, hiszen a villamos energia ára mellett a gáz sem lett olcsóbb. Megoldást kell tehát találni a költségek csökkentésére, amely kapcsán az egyik legjobb lehetőség a napelemes rendszer telepítése. 

Milyen megtérülési idővel számolhat céges napelem rendszer esetén?

Amennyiben elegendő egy háztartási méretű berendezés, akkor ott maximum 50kW-s méretről beszélhetünk. A maximálisan engedélyezett méretű inverter azonban képes üzemeltetni egy 60 kWp-nyi napelemes rendszert is, aminek kiépítése nagyjából 17-18 millió forint. Ezzel éves szinten 72.000 kWh energia termelhető, ami azért is fontos, mert jelenleg a cégek igen magas áron vásárolják az áramot, így a megtérülési idő ebben az esetben hozzávetőlegesen kevesebb, mint 4 év. Ehhez hozzátartozik, hogy a napelemes rendszer 25-30 éven át szolgáltatja a cég számára az energiát, így tehát egy darabig biztosan nem lesz probléma a villamosenergia emelkedő áraival.

Miért válasszon minket céges napelem rendszer kiépítésével kapcsolatban?

  • Mert a megemelkedett plusz költségek, így a profit jelentős elvesztése miatt szüksége van egy hatékony segítségre, amit mi megadhatunk. 
  • Mert a cég stabilitása nem függhet olyan külső körülményektől, amelyekre a vállalkozásnak nincs ráhatása. A céges napelemes rendszerrel mindezt könnyedén megoldhatja, hiszen többé nem okozhatnak problémát az emelkedő árak.
  • Mert minimalizálhatja a kockázati tényezőket. Segítünk megoldást találni a problémára, emellett a tervezéstől, egészen a kivitelezésig levesszük a terhet a válláról.
  • Mert a céges napelem rendszerrel részben vagy akár teljes egészében búcsút inthet az ingadozó és gyors mértékben növekvő áramáraktól. Ez nemcsak csökkenti a költségeket, hanem hozzásegíti a vállalkozást a profit termeléséhez. 
  • Mert a berendezés amellett, hogy biztonságot ad, hatalmas versenyelőnyt szerez a vállalat számára. Ami eddig költség volt, azt most már a növekedésre lehet fordítani.
  • Mert a célunk, hogy minél több cég és vállalkozás nyerhessen ingyen áramot a Napból, amely hosszabb távon nemcsak gazdaságos megoldás, de környezetbarát és fenntartható is.
  • Mert számos telepítés tapasztalatával a hatunk már rutinosan mozgunk a napelemes rendszerek világában, így az Ön cége biztonságban van, a telepítés gördülékenyen és biztonságosan valósulhat meg.
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

Elérhetőségeink:

  • Iroda: 9700 Szombathely, Lovas utca 23. földszint 1.
  • Telefon: +36 30 205 2988
  • Email: info@daveenergy.hu