DaveEnergy

Megújuló energiaforrások: napelem | napelem rendszer
iroda: 9700 Szombathely, Lovas utca 23. földszint 1.
mobil: +36 30 205 2988 | email: info@daveenergy.hu

Napelemes rendszerek DaveEnergy - Videó

Napelem rendszer


Felhasználása:
  • A napelemes rendszerekkel a használati áramot teljes egészében ki lehet váltani (TV, mosógép, mosogatógép, hűtő, klíma, hajszárító, számítógép, villanybojler stb.)
  • Egész ingatlan fűtési igényét is el lehet látni megfelelő mennyiségű energiával, ha elektromos fűtési berendezés van kiépítve
  • Használati melegvíz előállítása
Napelemes rendszer telepítése után nem kell többet fizetni a rezsiköltségekért.  Fontos a megfelelő napelemes rendszer méretezése, teljesítmény meghatározása.

A hálózatra visszatápláló napelemes rendszereket ajánljuk minden esetben, ha van közüzemi szolgáltató (E.ON, ELMŰ- ÉMÁSZ,  EDF DÉMÁSZ). Költségek szempontjából sokkal kedvezőbb feltételekkel elérhetőek a hálózatra visszatápláló napelemes rendszerek. A hálózatra visszatápláló napelemes rendszereknél a közüzemi szolgáltató az úgynevezett tároló. A megtermelt többlet elektromos energiát elraktározza, ha szükséges, nem termel megfelelő mennyiségű elektromos áramot a napelem rendszer, akkor vételezhetünk, ahogy eddig is történt a napelem rendszer telepítése előtt. Szigetüzemű napelem rendszerek telepítésére is van lehetőség, de több tényező miatt is magasabbak a költségek ezeknél a rendszereknél, (pl. akkumulátor).

Háztartási méretű napelemes rendszerek telepítését (Háztartási méretű kiserőmű, HMKE), napelemes kiserőművek, napelem erőművek kivitelezését is vállaljuk teljes körű ügyintézéssel. Kulcsrakész napelem rendszerek.

A napelemes rendszerek árai, csak tájékoztató jellegűek! Végleges árat csak a helyszín pontos ismerete mellett lehet megadni, illetve személyes egyeztetéssel. Kérem írjon e-mailt info@daveenergy.hu, vagy telefonáljon +3630/205-2988.

Elérhető napelem rendszer áraink:
http://www.daveenergy.hu/HiREK/Napelemes_rendszer_arak.html
Referenciák napelemes rendszerekre
http://www.daveenergy.hu/REFERENCIaK.html
 
#napelem #napelemesrendszer #napelemrendszer #napelemrendszerek #referencia #daveenergy