DaveEnergy

Megújuló energiaforrások: napelem | napelem rendszer
iroda: 9700 Szombathely, Lovas utca 23. földszint 1.
mobil: +36 30 205 2988 | email: info@daveenergy.hu

Napelem kivitelező céget keres?

Megbízható napelem kivitelező cég

Ha már beadta a hálózatba táplálásra az engedélyt és az igénybejelentést, de még mindig nem tudja, hogy ki valósítja meg a rendszer kivitelezését, akkor mi készen állunk segíteni. Napelem kivitelező cégként több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött napelemes rendszerek építésével foglalkozunk. A vállalatunk stabil háttérrel rendelkezik, hiszen több szolgáltatási területtel igyekszünk kielégíteni az ügyfeleink igényeit.

 

Mivel jelenleg több mint 1000 cég foglalkozik hazánkban napelem rendszer telepítéssel, így a szolgáltatók kínálata hatalmas, nagy verseny alakult ki. Ezeknek ⅔ része csak az utóbbi 3 évben alakult meg, így nem biztos, hogy a legmagasabb minőséget tudják nyújtani. Érdemes tehát megbízható napelem kivitelező cég mellett dönteni, olyat megbízni, aki fel tud már mutatni valamit. Ilyen a DaveEnergy is, hiszen már több száz ügyfélnek segítettünk megvalósítani a saját napelemes projektjét. 

Miért érdemes a DaveEnergy-t választani?

Mert igyekszünk a napelemes rendszereket esztétikusan és minőségi alapanyagok felhasználásával megvalósítani. Emellett segítünk a pályázatok kapcsán, csúcsminőségű, valamint széleskörű termékpalettával rendelkezünk, így panaszra biztosan nem lehet oka. Nagy figyelmet fordítunk az ügyfél egyedi igényeire és alkalmazkodunk is ezekhez. 

 

Mert teljes körű kivitelezést vállaltunk, így a tervezéstől, az engedélyeztetésen át, a egészen a beüzemelésig végigvisszük a folyamatot. Nem szükséges tehát további szakembereket keresnie, hiszen mi egyszerre végezzük el az összes ezzel kapcsolatos feladatot. 

Mire jó egy megbízható napelem kivitelező cég?

Mivel sokan döntöttek úgy, hogy október 31-i határidő előtt saját maguk adják be a pályázatot, illetve a rendszer csatlakozási kérelmüket a szolgáltató felé, így most egyes családok problémákkal találják szembe magukat. 

 

Amennyiben Ön is így döntött korábban, akkor számolnia kell azzal, hogy a szolgáltató a 10,8 kW alatti igény esetén szinte azonnal kiadja a Műszaki Gazdasági Tájékoztatót. Ebben benne lesz, hogy engedélyezik-e az ingatlan kapcsán a csatlakozást, valamint tartalmaz mindent a szükséges pénzügyi, műszaki és egyéb feltételekkel kapcsolatban.

 

Az MGT 3 hónapig érvényes, így gyorsan kell cselekedni, ha nem akar lemaradni róla. Fontos tudni ugyanis, hogy három hónapon belül el kell készíteni és le is kell adni a csatlakozási tervdokumentációt. Ha ez nem történik meg a meghatározott időn belül, akkor az MGT érvényét veszti, így elveszik a hálózatra történő feltöltési lehetőség is. 

 

Azt viszont nem árt tudni, hogy az elbírálás már jóval hosszabb időt vesz igénybe. Amint elfogadásra került, onnantól fogva egy évig érvényes. Ez azt jelenti, hogy a csatlakozási tervdokumentáció jóváhagyását követően egy éven belül telepíteni szükséges a napelem rendszert, majd le kell adni a készre jelentést a szolgáltató irányába.


Amennyiben egyedi, személyre szabott árajánlatra lenne szüksége, keressen minket az info@daveenergy.hu e-mail címen.